Murat bardakçı tarihin arka odası masonluk 02 mayıs 2009

Murat Bardakçı’nın Tarihin Arka Odası adlı programda dahi 29. Derece, 30.Derece, 26. Derece, 18.Derece ve Evlenme Ritüellerinin tatbikini izlemişsinizdir. İşte Gizlilik ve sizlere sır diye takdim edilen içi boş konuşmaları duydunuz, gördünüz ve dinlediniz. Karar sizlerin… Evlenme Ritüelinde dahi dolaştırılan Dul Kadın Kesesine sizlerden hep bağış yapmanızı isterler. Kendinize şu soruyu sorun. Neden ve Niçin bu paralar alınmaktadır. Bu paralar üst Dereceli Masonların daha rahat yaşamaları için mi kullanılmakta yoksa daha başka bilemediğimiz sosyal ve siyasal aktivitelerde mi kullanılmaktadır? Murat Bardakçı’nın programında içi boş olan, içinde saçmalıklarla dolu olan bu Ritüellerle sizleri kandırmak suretiyle Sermayenize ve emeğinize resmen el koyuyorlar fakat sizler bu hususa hiç sesinizi dahi çıkartma gereği duymuyorsunuz. Özgürlük, Kardeşlik ve Eşitlik bu mudur? Tapınak Şövalyelerine her ritüellerinde bahsedenler neden milli meselelerimizde yorum getirmezler. Hristiyan, Pagan ve İbrani propagandasının yapıldığı ritüellerin saçmalıklarını Bardakçı’nın programında izlemişsinizdir. 18. Derece ritüelde Masonlara Kuzu’nun başı ve kolları kızartılmış bir halde locaya getirilip atılıyor. Böyle saçmalık dünya’da başka nerede olabilir. 18. derece ritüelde Yedi Kollu Şamdan’ın (Yahudilerin sembolü olan) veya Şarapların içildiği (Hristiyan geleneklerinde şarap, ekmek) bir ortamda Türkiye Cumhuriyetinin menfaatlerini kollayacaklarını düşünüyorsanız büyük bir yanılgı içerisindesiniz mutlak surette tez elden Localarınızdan istifa ediniz. 1. Derece, 2.Derece, 3.Derece masonlar bu tip saçmalıklara daha ne kadar katlanacaksınız. Dereceler arttıkça Yahudilik ve Hristiyan öğretilerinin propagandasının yapıldığı bir ortamda Müslümanların ne işi olabilir ki ?

7 Yorum Yap:

Adsız dedi ki...

Biraz aklınızı kullansanız ayda bir yapılan 40 kişilik bir toplantıdan birader başına yaklaşık toplanan 10-20 tl arası dul kesesi payının taş çatlasın 1.000 tl olacağını hesaplarsınız.

Ancak maksadınız her taşın altında mason veya israil parmağı aramak olunca zaten kullanılmaya kullanılmaya bayatlamış beyninizi yormaya ne gerek var değil mi ?

Adsız dedi ki...

masonluk konusuna değinince bazılarının kuyruna basıldığı için hemen feryat ü figan "ÇILDIRIYORLAR" . Bu Derin "ÇETEYİ" nin sözde ritüellerini bizlere gösterdiği için sayın bardakçıya çok teşekkür ederim .

Bu ergenekon vs.. gibi çeteleride kuran ve kökü dışarda olan bu "AZILILARIN" artık sonunun gelmesi lazım . Atatürk de zamanında bu "AZILILARI" kapattırmadı mı ? evet ama kim açtırdı ?
Atatürk öldükten sonra "MACARİSTAN MASON LOCASINA" kayıtlı olan inönü.

Türk tarihi geçmişte yaptıklarını unutmayacak ve ergeç hesap sizlerden sorulacak.

Ama bu "AZILILAR" tek bir şekilde YOK OLABİLİR !
"GİZLİLİKLERİNİN DEŞİFRE OLMASIYLA"
çünkü güçleri gizlilikten geliyor.
Ve murat bardakçı bu basit ritüelleri bile açıklayınca hemen çıldırdılar çünkü bunlar basit gibi görünsede sadece elbette bunların devamı gelecek ve SADECE RİTÜELLERİ deşifre olmayacak !

MURAT BARDAKÇIDAN İSTEĞİM BU KONUYA DEVAM ETMESİ.

murat dedi ki...

merhaba ya ben anlamakta güçlük çekiyorum. böyle iki önemli tarihçinin yanında pelin batu'nun ne işi var. Programı sürekli izliyorum sanki Pelin hanım Programa montajlanmış gibi duruyor. yani çokta bir katkısı ve bilgisi yok.Çok gereksiz onun orda olması.

Adsız dedi ki...

2 Mayis Videosu neden yok

A.T, Almanya

Adsız dedi ki...

Bende bi türlü bulamadım bu 2 mayısın vidyosunu neden yayınlamıyorlar

Adsız dedi ki...

02 mayıs videosuna nasıl ulaşabiliriz

Adsız dedi ki...

Murat bey programınızı çok beğeniyorum Cihangiri merak ediyorum neden bu isim konmuş taksime?her hafta seyrediyorum hiç kaçırmıyorum programınızı teşekkürler...

ben kasım SAMĞA diş teknisyeni

Yorum Gönder