tarihin arka odasi


tarihin arka odasi




yeni formatiyla her cumartesi haber turk'te 11 gibi basliyor gece.. murat bardakci, erhan afyoncu ve pelin batu var.. izleyenler ayni duygulari paylasacaktir ama bence televizyondaki en kral programlardan biri.. hani hem gece oturan biri, hemde ekranda kotu mizah programlarindan nefret eden bendeniz icin altin degerinde.. bilemiyorum artik bikmadimi insanlar okan -evet okan bayulgene okan diye hitap eden genc kiz modeli var bide- izlemekten.. sacma sapan esprilerden.. hani siz lacka insanlarsiniz, bakin ben entel takiliyorum demek istemiyorum.. zaten bir cogunuz benden daha kral takip ediyordur..


murat bardakcinin daima hakli cikmasi.. pelin batunun lafini hic tamamlayamamasi devamli izledikten sonra kahkaha atmaya sebep olabiliyor..belkide okul hayatim boyunca en sevdigim dersin tarih olmasiyla alakalidir programa odaklanmam.. ama gercekten ust duzey bir bilgi akimi donuyor programda.. pelin batunun guzelligi ustune sadece barbeku sos tadinda.. haber turk birde 90 dakikayi kendi bunyesine katarsa ntv yi siler koyarim yerine.. neyse.. tarihin arka odasi.. cumartesileri bir deneyin bence..

1 Yorum Yap:

Adsız dedi ki...

bu program ve pelin batu için yorum yapabilmek için bir yerler arayıp durdum. bu hanım efendinin böyle bir programdaki ya da bu insanlara arasında bulunma sebebi nedir. format gereği midir? daha bilgili ya da daha tecrübeli birisi illaki bir bayan olacaksa bulunamaz mıydı?

Yorum Gönder